FEST PÅ SÖDRA LARMGATAN 2 MAJ

 VARMT VÄLKOMMNA LÖRDAGEN DEN 2 MAJ TILL SÖDRA LARMGATAN OCH   MIN ARBETSPLATS!!!!!!!!  TA MED ERA VÄNER OCH UPPTÄCK OSS;  VI HAR LITE ERBJUDANDE SAMT VACKRA KLÄDER ATT VISA ER!!!!!!!! HELA SÖDRA LARMGATAN HAR FEST DENNA LÖRDAG ,


Vi vänder oss till kvinnor i alla åldrar som söker snygga moderiktiga plagg i storlek 42-52. Hos oss finner du både diskret och djärvt för vardag och fest. För oss är kvaliteten viktig och vi arbetar bara med kända märken. B´chic ingår i en kedja med 8 butiker i landet.

http://www.bechic.se/      KRAM SUSANNE!!!

ALICIA 5 ÅR!!!

 Ja lilla Alicia fyller 5 år imorgon den 15 april,  hon har blivit stora tjejen nu. Vi ska på kalas imorgon kväll å  gratta henne.

PÅSK

 Önskar jag alla vänner. Ta det lugnt med äggen !!!!!
Vi kommer att fira en lugn å skön Påsk, nu arbetar man ju i Butik å där är ju öppet, så  Skärtorsdag och påskafton arbetar jag, sen ska vi in på Ullevi och njuta av den nya fina arenan i Göteborg, och vädrets makter verkar vara på vår sida.
På Annandag påsk kommer min familj hit till oss, trevligt alla "BARNEN" ska leta efter påskägg,  ja vi har kvar den traditionen ,fast barnen är ju vuxna men det spelar ju ingen roll alls,
En stor påskkram till er alla!!!!!!!
Susanne

RSS 2.0