18 nov.

Ja idag vaknade man till värsta stormen, å verkligen kolsvart. Jag har vaknat så tidigt varje morgon sen Singapore, men inte idag. Klockan stod på 7,11 å det kändes som  klockan va 4.
Igår va det så härligt väder, gick runt Hönö näa 2 timmar längs havet å sen ut på byn.Det är verkligen vackert  där jag bor. Långkalsongerna har kommit fram å dom behövs, kan jag säga.Nu börjar man vänja sig vid att känna sig uppstoppad när man promenerar, första dagarna tyckte jag inte att benen följde med, man känner sig som  en, ja jag vet inte vad.
Men men, allt kommer på plats. Det händer inte lika mycket bara, vi träffade massa kompisar i helgen å det var såå roligt, tack för ni är våra goda vänner !!!
Igår va det mysigt, när Manuel ringde vid 11,40.Hallo morsan e du hemma ???
Det är mysigt när han ringer så å vi tjötar en stund på lunchen, tur att han jobbar härute så då ses man mera.
Senare på kvällen kom Yaiza ut å bytte till vinterdäck,(Hon assistera om man säger så) hon har varit jätteförkyld men det bättrar sig nu.   Sen var det dags för fotbollsgalan, jag älskar sådana tillställningar, att se alla kändisar.
Zlatan har jag alltid tyckt, verkar... !!!!!men igår va han ödmjuk å glad.

Vi fick mail om att vår conteiner va försenad, kommer precis till första advent!!!
Det va bra med lite mer tid, att flytta om saker.
Idag ska det bli en vilodag, min hosta går inte över.Så det känns i kroppen.
Min morgonpromenad , får jag se hur det blir med,just nu går det nog ej, kanske senare.
 ha det bra alla!!!!

11 nov,

 Ja nu har det gått 10 dar sen jag kom hem !!!  Nu börjar man få  ordning på hjärnan , någotsånär.
Det har varit skoj att åka på innebandy igen, kul!!!  En oavgjord match och en vinst igår kväll. Yaiza är lagkapten i sitt lag i år och det är skoj att se.
Ja förkylningen är där ännu, en väldigt seg sådan.har även lyckats  smitta Mammaoch pappa Thomas å Yaiza!!!!

Det är väldigt mycket som är konstigt med att vara hemma,,   här är allt som innan vi åkte, men är jag samma?????
Det är skoj, för våra kompisar har hört av sig , !!  Så dom har inte glömt oss, SKÖNT!!!!
Jag håller på härhemma med att röja, så vi får plats med det andra när conteinern kommer. Överallt har man saker, !!Om man inte använt det på 5 år är det väl lika bra att skänka det eller ?????
Igår va det värsta stormen, 29 sekund meter i byarna, jag var i stan på morgonen å jag blev lite sjösjuk på färjan,
Det som man känner att man saknar,  är alla leenden man får i Asien, hälsningar å att man skall ha en trevlig dag !!!Vi ser ledsnare ut vi svenkar, å  har slutat att vara vänliga mot varann, jag tror att vi måste vara det mera ,i affären på bussen osv. Börja hälsa å le ska ni se vad det gör !!!!  Vi har ju allt här i Sverige, eller????  Vi borde kanske skaffa mer papperskorgar så skiten inte hamnar på gatorna å trottoarerna, hade det hjälpt????

 Alicia skall jag gå å hämta imorgon på sitt dagis, det blir mysigt så skall jag steka pannkakor. Det har jag längtat efter, hon brukar bli så glad när jag kommer å det blir jag mä!!!!
Idag skall vi även få ordning på vår TV,  det kommer en kille å sätter upp en parabol å hd tv, det va en hel vetenskap att få lite olika kanaler, herregud!!!!!   Men nu får vi alla sportkanaler det vill vi ju ha. 

Kan också berätta för mina kompisar i Singapore att jag saknar er vänskap ,  Och att maten har blivit betydligt  dyrare än för  2 år sedan.   Sen är det väldigt mysigt att tända alla ljus,  baka en kaka å att FRYSA  !!!!
Kram till alla ,,  Susanne

Förkylning

Blev sjuk 2 dar innan avresa från Singapore å det har bara blivit värre. Har nu fått antibiotika, hostar sönder lungorna känns det som. Å stackars Thomas skall ju upp å jobba på morgonen. Har börjat å röja i skåpen , sådant som vi ej behöver skall vi skänka till Second hand här på Hönö.Jag måste ju ha plats till allt som kommer den 18 november med conteinern. Hade tänkt att hämta Alicia på dagis denna veckan å gjöra pannkakor men får vänta tills nästa , hoppas jag blir frisk fort.Å va trött man blir. Har fått trevliga mail från kompisarna i Singapore, ha det bra hoppas era luncher är trevliga, !!!!Tack för att ni inte glömmer mig!!!  Idag ser det ut att bli en så fin dag några plus grader å solen håller på att gå upp.   kram susanne

HEMMA!!!!

Ja resan gick så bra men det är långt!!!
Väl hemma på landvetter var det 4 grader å strålande sol. Underbart vackert. Det var så njutbart att åka de 40 minuterna ut till vår färja. Havet låg som en spegel, luften va frisk å klar. Hemma stod Mamma å Pappa å Azaro på garage infarten å vinkade. Allt var så fint i huset å fika serverades, god hönökaka å räksallad mums. Sedan Kom Emil Å yaiza strax därefter, Roligt att se dom . Sedan kom Manuel Alicia å Cecila, det va så mysigt att ha alla runt sig igen!!!
Vi fikade å snackade. Sedan var det dags att gå ut till mamma å Pappa å få kalops med potatis å rödbetor, å va det smakade gott !!! Efter det äpplepaj å vaniljvisp. Vi la oss å tittade lite på Tv i soffan, för att sen krypa till kojs vid 22. Vaknade när det va becksvart klockan 04, lite väl tidigt men men det tar några dar nu. Även idag en strålande fin solig dag, +2 grader klockan 8 men nu lite mer. Har redan gått min favorit promenad runt klåva å sett alla fiske båtar å en del nya affärer som har dykt upp. Känns faktiskt riktigt bra att vara hemma, även idag är vi bjudna på middag ute hos mamma å pappa, skönt att ta det lugnt första dagarna. Skriver mera senare.  kram alla vänner i Singapore!!!!

RSS 2.0