15 september.

Ja nu är vi tillbaka i S-pore, å vistelsen i KL, Kuala lumpur, var jättebra.
 Vi tog bussen på morgonen på torsdagen å denna gången gick den på 4  och en halv timme, jättebra säten å ,bra med plats.  När vi väl var framme å hade checkat in gick vi en promenad på stan, det är ett helt annat tempo i Malaysia än här bilar moppar folk går hur som helst, mycket mer känsla av att vara i Asien.
Jag skulle vara redo kl, 1830 å det var jag !!!!
Då kom en chafför å hämtade upp oss,  för att ta oss 15 minuter utanför stan. Det va en jättetrevlig rest, ute i djungeln. Trevligt, mycket fin mat ,å personalen som arbetade va mycket vänliga.  Sen kom chaffören igen å vi  åkte mot hotellet, en jättefin  kväll.  Sedan var det shopping som gällde, å  vi gick å gick,. På eftermiddagen besökte vi vår kompis å tittade in på hans arbetsplats ,  på 32 våningen HÖGT, tog några fina kort. Kvällen tillbringade vi hos honom å hans kompisar, fick även där jättegod middag, å trevligt umgänge TACK!!!
Söndagen åkte vi från KL, så vi var i  singapore 15,30 det va bara å ta en dusch å göra sig snygg igen för att åka till, Sentosa å Fira Åse som fyllde jämt!!! Även detta en mycket trevlig kväll med även där god mat . Detta har varit 4 intensiva dagar men så skoj. Idag är det hemma pyssel som gäller, å imorgon är det dags för kaffekursen, den blev populär att gå på, tyvärr var det 6 kvinnor som ej kom med . ha det bra hemma,  här är 28 grader å riktigt ösregn.  idag är det 4!!! dagar tills Yaiza flyger hit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0