GOTT NYTT 2009 !!!!!!!

                               

22 December

  Ja nu är det full fart med julstök !!!!!
Igår va Yaiza här å Emil å Azaro kom in en sväng så vi fick klä granen,  i år köpte vi en vanlig gran , å va det luktade gott. Risken blir att det barrar men vad gör väl det !!Huvudsaken att lukten kom fram. Ja nu börjar våra saker komma på plats efter vår hemflytt, en del har hamnat på Hisingen å en del hos mamma å pappa i Johanneberg.
Julen skall vi fira här hemma, tyvärr ej Manuel med familj som skall vara , hos svärföräldrarna i år.  Vi ska fira i lugn å ro, med lite pyssel å knåp. Vi ska idag försöka att ge oss in till Göteborg för sista julklappar,  å även ett pussel, det brukar vara kul att ha, så får man röra sig lite upp från soffan, kan behövas.  I år ska vi även lägga till skaldjur på julbordet å skippa en del köttvaraor..  Jag hälsar till allla  GOD JUL, å vi tänker på våra vänner i Singapore, hoppas ni får lite julkänsla, i det varma klimatet. 

4 dec

 Ja alla vänner, nu har vår conteiner kommit fram efter lite försening. Jag  prickade ju rätt å var inne på  mitt gamla jobb ,en kvinnojour i Göteborg å arbetade igår!!!
Stackars Thompa, eller också va det bra, han e så mycket bättre än mig på att fixa sånt.  Jag har gjort destomer idag.  Men vad skall jag med allt ??????
  Tur är att vår Dotter Yaiza får en lägenhet nu, i december å hon vill ju helst av allt ha allt som går. Så en del får hon sen sätter vi en del i mina föräldrars lägenhet. Så just nu är det upp å ner, men det får det vara ett tag. 
Det va så roligt att arbeta igår , jätteskoj.  Imorgon skall vi på Julfest med Bergs så då  får man träffa alla folk som man inte sett på ett par år, trevligt.  Sedan blir det att säga hejdå till Jenny och Stefan som flyttar till Singapore Å caribbean, på lördag , vi önskar ett stort Lycka Till!!!!
   ha det bra,alla

ADVENT!!!!

  Ja visst är det härligt med advent!!!!!
Härligt med alla ljus som kommer upp å på utsidan av husen, sååå vackert.
Jag har börjat julpynta,  Det var tur att vi fick förmånen att ha Alicia här  från fredag till lördag, hon va så hjälpsam , vi satte upp ljustakar å plockade fram våra tomtar till vårt Tomtebord.  Sen va hon med Farfar i skogen och plockade tall,  sen fikade vi med varm choklad, men det tyckte hon inte va någon höjdare!!!
Lördag morgon väckte hon mig 4,40 å sa Farmor ska vi göra pepparkakor nu,  !!!!Nä vi får sova en stund till , så vi somnade om till 7.  Det är så härligt dessa åren som dom vill hjälpa till å vara med !! Sedan en dag är allt det bara borta!!! Ja allt faller på plats här hemma,  jag tycker faktiskt det va en bra tid att flytta hem ändå, sommaren e så stressig. Jag gillar detta mörka å  mysiga.   Det värsta jag upplevde med att komma hem är alla kläder man ska ha på sig. 
Idag skulle vår conteiner ha kommit men den är försenad även ett dygn till. Så förhoppningsvis kommer den imorgon onsdag, jag har ju alla kläder däri, och nu är det julfest på fredag så jag  hoppas den är här snart.  Vi har mycket framför oss nu, Yaiza har fått en lägenhet så hon flyttar in i den 15 december. Nu på söndag den 7 fyller Azaro 21 år,  få se vad han ordnar för trevligt,  Ja det är en väldig tur att julen infinner sig i dec när vi har som mörkast, tänk om julen varit i juni!!???Då hade det inte blivit så här mysigt!!!!  Kram alla!!!!

RSS 2.0