Besök

 Ja så här fint besök hade jag i tisdags, just när jag tittade ut fick jag se 5 rådjur på tomten.  Det är väl kanske inte så mysigt eftersom dom äter upp alla lökar.
 Här hemma rullar allt på, har varit lite turbulens, först fick Azaro sin bilruta sönderslagen på  Hönö pinans parkering...
Man blir arg, det va inget försök att ta bilen, nej bara slå sönder.  Sen i måndags ringde Yaiza , då hade hennes lagkompis lämnat en Ipod i sätet  å det får man ju ej !!!!!  Söndrig ruta å massa besvär!!!!! Självrisken e ju bara den på 1000 sv kronor.   Många säger ,man får inte lämna något, men herregud, det ska man väl kunna ändå !!!!!  Nä fram med kameraövervakning, å 30 piskrapp för de skyldiga.

I helgen hade vi våran lilla goa Alicia , hon börjar li så stor, 5 i April. Vi lekte mycket Yaitzy och memori, det gillar hon, det värsta är att hon vinner hela tiden.
Idag väntar jag hit en väninna från kvinnojouren, en arbetskamrat. Vi skall ta en lååång promenad sen ta fika.  Ikväll ska Emil å Thomas in till Yaiza å sätta in  en data, sen ta den gamla upp till Mamma å Pappa,
Lördag väntar innebandy match,  och en ledig helg..
kram alla !!!


12 Januari

 Äntligen har jag en ledig förmiddag!!!!!!!
Jag har ju börjat jobba å det är så roligt.  Har ju 2 jobb, ett i en underbar klädaffär, b,chic  vid kungstorge, sen är jag på mitt gamla  arbete kvinnoboendet, å det känns verkligen bra.
 Det konstiga är hur fort allt går i gamla banor, ibland säger jag Har vi varit borta eller !!!!!!
Vi traskar  runt Hönö så ofta vi kan, nu har det varit storm ett par dar men det är härligt när det biter i kinderna.  Alla våra barn har det bra å det känns fint. Yaiza fyllde 23 i fredags å då var vi allihop där på smörgåstårta å cider, trevligt att alla kunde. Hon har ju flyttat in i en ny större lägenhet så allt har ordnat sig.  Mina föräldrar har flyttat  till Johanneberg så det va bra, för då kunde vi sätta lite av möblerna från Singapore där. 
 Trettondagsafton hade vi så trevligt hos våra vänner på Hälsö det är tradition att vi är där å ser STJÄRNAN,  ett spel av Hälsö bollklubb som dom gör varje år, dom går runt till alla hushåll och  det brukar vara trevligt.
 Nyår va ingen höjdare för oss, Thomas fick Njursten ett par dar innan så vi fick tillbringa  många timmar på Sahlgrenska akut, å det va ingen rolig upplevelse. Nu är han ok, men dom skall försöka ta bort stenen , jag berättar mer om det senare.   Ha det bra alla kram , susanne.

1 JANUARI 2009.

Idag vaknade vi fräscha å utvilade redan runt 7, fetersom jag å Thomas firade nyår lugnt å stilla hemma så var det skönt.  Men vilken underbar dag, helt otroligt, vi var ute mer än 2 timmar å bara njöt av det fina HÖNÖ, -2 grader å vindstilla. Lägger in några fina bilder. Nu väntar  arbete 3 dagar,  skoj skoj, Imorgon blir det b,chic å helgen , kvinnojouren.En väldigt trevlig blandning.
kl 9,susanne,Hönö klova.isen har lagts.Thomas.morgonsol.kl 16 oo.från altan.solen på väg ner.

RSS 2.0